zondag 5 juni 2011

film oma

Nou, ik hoop dat ie werkt!
Ik kan ook nog een keer meer filmen als je dat wilt.
Je bent nu ook meteen getuige van Nikki's stapjes!
x

foto's oma

Hallo!!!

Ik heb vandaag wat foto's gemaakt van oma. De situatie is nog onveranderd, ze heeft niet veel gegeten (een paar lepels vla). Niet schrikken van de foto's, doordat ze haar gebit niet in heeft en ze heel mager is geworden lijkt het net op de foto of ze al dood is.....Ik heb ook wat gefilmd, dat ga ik dadelijk proberen om ook te publiceren. Het is maar een klein stukje film....
Verder is het nog steeds warm hier, tussen 25 en 30 graden en het zonnetje schijnt nog volop. Er zitten wel een paar flinke buien aan te komen en het heeft vanmorgen vroeg ook behoorlijk wat geregend. De meiden hebben gelukkig heerlijk geslapen bij opa en oma, ook weer een geruststelling.








Je ziet het, het was lekker druk vanmorgen (en daardoor ook heerlijk broeierig warm binnen!) Je kijkt hier op de rug van Guus en Johnny. De rest hoef ik niet uit te leggen neem ik aan!

Nou, ik ga het filmpje ff proberen op de pc te zetten! Tot snel weer...
xxx

donderdag 2 juni 2011

Congratulations Joyce!!!!



Happy Birthday Joyce!!! Hartelijk Gefeliciteerd en nog veeeeeeeeele jaren!!!!
Voor je verjaardag alvast enkele foto's van de meiden, we bellen nog!


foto's van de Carnaval

Nikki aan het stappen! Ze stapt nu ook zonder hulp!



Ilke met haar versierde fiets voor koninginnedag

Nikki had er ook lol in!

Dan foto's van onze vakantie begin mei in Zeeland, Bruinisse.

 Lekker eigenwijs of niet????? (Nikki hier rechts bedoel ik....)



Het huis van de achterkant...

Ilke op prinsessenles, ze mocht een toverstaf maken en een kroon

zoals je hier kunt zien!!!!

Lekker eten, in de mond, op de neus.....

en de dagelijkse beweging

Boottoch bij Neeltje Jans


En weer lekker spelen bij het huisje, leuke foto he!

Verder een heeeeeele fijne dag vandaag! We bellen vandaag nog even en kletsen dan nog verder. Ik kreeg het vandaag trouwens nog even benauwd; een mail van een van de leden van de examencommissie, of ik met spoed wilde bellen! Jeetje, wat werd ik zenuwachtig! Ik dacht dat ik het niet had gehaald! Ik had schijnbaar een fout gemaakt in de thesis, wat hij zo jammer vond omdat mijn stuk verder heel goed was. Bij grote uitzondering heeft hij mij gevraagd te bellen zodat ik dit nog op kan lossen. Ik mag dit aanpassen en de nieuwe versie op sturen, gelukkig. Dus ik heb net weer hard zitten werken om dat aan te passen, kan ik het volgende week versturen. 29e mag ik het verdedigen, erg spannend!
Nikki heeft verder haar eerste pasjes gezet, echt heel schattig. Deze week maar meteen nieuwe schoentjes gekocht, staat ze ook wat steviger. Ilke doet het verder ook prima, peuterspeelzaal vindt ze geweldig en ze is ook heel lief bij Els. Natuurlijk heeft zij ook haar uistpattingen; zo betrapte ik haar laatst hier op het plat dak! (of had ik dat al verteld????). Ze heeft dit vanmorgen tenminste weer geflikt en nu rende ze rondjes op het hele dak! Daar gaan we dus van het weekend iets voor kopen dat het raam niet zomaar open kan en tot die tijd houden we de ramen maar dicht! Is het niet voor inbrekers van buiten, dan is het wel voor stoute kindjes van binnen! Dadelijk gaan we ff naar familievoetbal, zijn we dr ook ff uit. Met Erwin zijn rug is het nog niet zo best, afgelopen week heeft hij niet kunnen werken. We hopen maar dat het snel beter wordt, volgend weekend staat hij er tenslotte een heel weekend alleen voor! Nou tot snel, Dikke kus van ons allemaal!