zondag 5 december 2010

he, he, eindelijk leven!

Nou, daar zijn we weer een keer. Even kort zal ik nog wat vertellen, want het is nu een heel drukke tijd hier. Al die sinterklaasfeesten, maar de meiden doen het super! Gisteren bij fam verbakel geweest, met zwarte pieten erbij, ging hartstikke goed. Ze hebben samen op de kamer van See en Ton geslapen, Ilke heerlijk in een verwarmd waterbed en Nikki in het campingbedje. Ging super!
Ook zijn we afgelopen vrijdag voor het eerst samen wezen zwemmen, ging ook weer heel goed. Nikki vond het prima in het water en spetterde wat af met haar handen. Ze had er echt lol in! Zelfs toen Tim haar onder water duwde!
Ik zal nog ff wat foto's toevoegen, wel zo leuk...








zo hebben jullie weer wat te kijken! x van ons

vrijdag 17 september 2010

foto's

Hallo,

Hoe is het daar? Alles zn gangetje?
Hier weer hartstikke druk, opleiding, werk, cursus, verjaardagen, etc.etc. Maar ik plan me zelf veel vrij en laat gewoon andere dingen varen, uitstapjes e.d. Dan maar ff niet, nog 1 jaar bikkelen, oh wat zal ik blij zijn als ik klaar ben! Geeft zoveel rust!
Op het werk gaat het goed, veel kindjes, veel leuke uitdagingen. Zo afgelopen week, een geadopteerd kindje uit China. Hij is geboren zonder been, hij mist zijn rechter been. Hier heeft hij alleen een kort stompje (1/3 van zijn bovenbeen) en hij heeft nu een prothese. Zo een schattig jongetje, heel vastberaden en een eigen wil (2 jaar). Hij kan wel een paar woordjes NL. Is dus echt een uitdaging! Verder veel baby's met voorkeurshoudingen, achterstand in motoriek, etc. Als het goed is, is mijn kinderfysio ruimte al klaar, morgen ga ik kijken en het inrichten. Ik zal de camera meenemen, kan ik er foto's van maken voor jullie.




ff over de foto's: op de 1e zie je de schutting met de linkerburen, de 2e foto onze rommelige tuin, de foto hier linksboven zie je de overkapping die John Swinkels aan het maken is. En rechts de nieuwe glijbaan in de tuin, hier heeft Ilke al heel veel plezier van gehad! En nog....al is het weer de laatste dagen pet. Zoveel regen, echt balen.

Dan onze meiden natuurlijk nog:

Ilke geeft ook al
borstvoeding


Lol op de trampoline!!!


Nou tot snel weer!!!!
dikke kus van ons

woensdag 8 september 2010

Hello Blog!!! Welcome Fam Coolen!!!

Nou, daar gaat ie dan, speciaal voor de fam in Canada!!! We hebben jullie berichtjes en filmpjes met veel plezier bekeken, echt heel leuk om jullie zo te volgen. Nu gaan we een poging doen om jullie ook meer op de hoogte te houden van het reilen en zeilen back home....Want het is toch leuk om filmpjes te kunnen zien van jullie terwijl jullie slapen en dus niet bereikbaar zijn. Zeker op moeilijke momenten, en gloof me, die zijn er nog genoeg. Bij het filmpje van Wies haar stapjes zeker....weer iets wat we missen...toch zijn we er door zo'n filmpjes iets meer bij en dat vinden we natuurlijk heel leuk!
Hier gaat verder alles zn gangetje, Nikki heeft vorige week en tot afgelopen zondag/maandag flink last gehad van buikkrampjes. Ik snapte er niks van, hoe kan dat nou? Wat heb ik anders gegeten? Ik kon niks verzinnen, maar ik had zelf ook al de laatste week 's avonds last van buikpijn. Nou ja, ik wat meer venkelthee gedronken, hielp niks. Blijkt het door die stomme thee zelf te komen! Ik heb die dus ook maar weer in de prullebak gegooid, heb je die thee speciaal tegen buikkrampjes en prompt is het de veroorzaker hiervan. En ze had zo'n last, echt zielig.....ze poepte zelfs maandag ochtend wit slijm. Heeft ze niet eerder gehad, en ze moest zo huilen. Nu is gelukkig weer een hele vrolijke Nikki.
Ilke is weer naar school, met haar gaat alles goed. Zo'n wijsneus, leest ze het jaarverslag van Bavaria, kijk opa...kijk papa van Senne (jan van Berlo). Dat weet ze dan toch weer allemaal! Verder wil ze alles zelluf doen, boterham smeren (boterham met dikke boter/veeeeeeeel pasta dus), maar ja, laat maar heen doen. Ze moet het toch ooit zelf leren.
School gaat goed, in januari ben ik zelfs al officieel kinderfysio als ik het laatste tentamen ook haal tenminste. Dan hebben we alle theorie namelijk gehad, als laatste volgt alleen dan nog de master en daarna is het party time!!! Dat gaan we groot vieren denk ik!
Kermis is ook weer achte de rug, gelukkig nog mooi weer gehad afgelopen weekend. Ilke heeft alleen in de vliegtuigjes gezeten, draaimolen natuurlijk ook en in de rups samen met Inge/Erwin (2x), ze heeft haar portie in ieder geval weer gehad.
Afgelopen maandag was het familievoetbal, eeerrruuug gezellig (ZAT gezellig), ik ben niet geweest. Was waarschijnlijk de laatste x dat fam v veggel mee deed, er wil niemand meer mee doen of het organiseren. Erwin had 's nachts nog met Roy van Emmen in het ziekenhuis gezeten, had het benauwd en last van linker arm. Bleek gelukkig alleen hyperventilatie te zijn.....letterlijk dus wel een kater aan over gehouden!
Op de kermis kwamen we nog ene Koen, hij woont in Toronto. Is daar gekomen met zijn vriendin, hebben een dochter maar zijn vriendin is inmiddels zijn ex en zijn kind is terug gegaan naar NL, met dochter. Hij had haar een half jaar niet gezien! Liep daar rond met een canadees shirt aan (meisje dan, verzoop zowat in dat shirt) en hij had ook een shirt aan van Canada (ik geloof iets met ijshockey of zo....), stelletje patriotten daar!!! Nou ja, hij wilde in ieder geval graag jullie adres, we gaan nog proberen aan zijn e-mail te komen, jullie horen daar nog wel van!
Dat was het wel zo'n beetje, ik zal ff bellen dat het blog is geopend!!!

Dikke kus van ons